Super Seven

In de afgelopen jaren zijn heel wat auto's bij ons, Speedcentre, op de vermogenstestbank geweest. Doel was steeds de auto's middels tuning en carborateurssystemen te verbeteren in prestatie en vermogen. Zo ook deze modellen uit de Super Seven-klasse.
Donkervoort S8A

Donkervoort S8A

De S8A was niet alleen een vernieuwde S8, het was in veel opzichten een nieuwe auto. Hij had een breder en lichter chassis met gelijmde aluminium panelen, een nieuwe, onafhankelijke achterwielophanging en een vijfversnellingsbak. Daarnaast was het uiterlijk veranderd met een opnieuw ontworpen neus, motorkap en deuren.

Lees verder...

<script type="text/javascript"> var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-46401328-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); </script>