Speedcentre's vermogenstestbank de oplossing vor al uw problemen met klassiekers!
De dynamische vermogenstestbank( rollenbank) geeft tijdens de testruns via diverse sensoren snel inzicht in het functioneren van carburatie- en injectiesystemen, luchtinlaat- en uitlaatsystemen, maar ook bijvoorbeeld de nokkenassen. Aan de hand van deze meetresultaten wordt de beste modificatie / afstelling  voor uw klassieker of racewagen gevonden. Het carburateurs afstellen is een perfecte manier om snel oorzaken van problemen te vinden en uit de wereld te helpen en de motor van Uw klassieker, sportauto of circuitwagen tot het optimum af te stellen.
AFSTELLING VAN TOPKLASSE
Niet alleen klassiekers kunnen jarenlang met een foutieve afstelling rijden, ook auto's die zo uit de showroom komen blijken nog wel eens te beschikken over "verborgen vermogen". Door de snelle testresultaten van de testbankcomputer (binnen 15 seconden) zorgt de perfecte afstelling van ondermeer injectie- en carburatiesystemen en de timing van het motorblok ervoor, dat de auto optimaal en in de meeste gevallen ook fors beter presteert.  
OP ZOEK NAAR PK’S
Na de afloop van de run op de vermogenstestbank krijgt de eigenaar de overzichten van de resultaten mee in een rapport. Tijdens de runs op de vermogenstestbank registreert de computer de bereikte resultaten en vertaalt die in duidelijke grafieken. Na afloop krijgt de eigenaar deze overzichten mee in een rapport, zoals hiernaast als voorbeelden getoond. Hiermee beschikt hij over een objectief overzicht van de prestaties van zijn/haar auto. En nogmaals: meten is weten! En u ziet het: carburateurs afstellen blijft belangrijk!
PROFESSIONEEL TESTRAPPORT VOOR DE EIGENAAR
HOME
voorbeeld testrapport
vermogenstestbank vermogenstestbank vermogenstestbank
GALERIE
vermogenstestbank
tel: 0345684477